Remonttilainaa jopa 60.000 euroa ilman vakuuksia

Täytä lainahakemus, saat lainapäätöksen heti

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Täytä lainahakemus loppuun asti, niin saat useita edullisia lainatarjouksia. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100–60.000 €.

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kilpailuta remonttilaina yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken

VertaaHintaa.fi on yhteistyössä Suomen suosituimpien lainapalveluiden kanssa.

Alla olevalla maksuttomalla hakemuksella voit pyytää VertaaHintaa.fi palvelua kilpailuttamaan lainan puolestasi.

Lainatarjousten pyytäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista.

 

Vertaa lainoja ja säästä lainan koroissa

VertaaHintaa.fi – palvelu esittelee, mihin mitäkin lainaa kannattaa hakea.

Lainan hakeminen siirtyy vauhdilla verkkoon, aivan kuten kaikki muutkin palvelut.

Esittelemme tällä sivulla Suomen suosituimmat lainapalvelut, joista voit halutessasi pyytää maksuttoman lainatarjouksen.

Voit hakea remonttilainaa myös palvelusta: Vertaalainaa.fi.

Voit myös kilpailuttaa kaikki vanhat lainat uudelleen. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu helposti.

Muista kilpailuttaa ja vertailla myös remontissa tarvittavat työkalut. Löydät parhaat työkalut netistä palvelun Työkalut.fi kautta.

 

Remonttilaina netistä

Onko suunnitelmissa kodin pienempi tai suurempi remontti?

Tarvitsetko remonttilainaa saadaksesi kaiken sujuvasti valmiiksi?

Osa suomalaisista päättää tehdä remontin pienellä budjetilla ja pikkuhiljaa niin, ettei remonttia varten tarvitse ottaa lainaa.

Tämä on toki aina hyvä ratkaisu, mutta jos perheessä on pieniä lapsia tai haluaa ylipäätään saada remontin valmiiksi joutuisasti vaatii tämä hieman enemmän rahaa.

Harvalla suomalaisella on useita tuhansia euroja säästössä ja usein mittavammassa remontissa ei edes muutama tuhat euroa edes tunnu missään.

Remonttilaina on monen perheen pelastus, kun lainaa tarvitaan, jotta oma koti saataisiin kerralla kuntoon.

Remonttilainavaihtoehtoja löytyy verkosta useita ja suosituin näistä on vakuudeton 100 – 60.000 euron kulutusluotto.

Lainaa varten lainanhakija ei tarvitse laisinkaan henkilötakausta tai muita vakuuksia (esim. oma asunto), vaan lainan voi hakea ilman toista yhteisvastuullista hakijaa.

Remonttilainan voi  hakea yllä olevalla hakemuksella, niin hakemus kilpailutetaan hakijan puolesta noin 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja hakija saa näin yhden hakemuksen täyttämisellä selville mistä löytyy netin edullisin remonttilaina.

Usein remontin valmistelu ja aloittaminen vaatii niin paljon kaikenlaista ponnistelua, ettei lainan etsimiseen kannattaa kuluttaa turhaan aikaa tai voimavaroja.

 

Remonttilainan tarkemman käyttötarkoituksen saa itse päättää

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan lainasopimuksen mukaisesti hakijan tilille.

Huom. Jos haluat ottaa suuremman lainan, joka maksetaan tilille heti, suosittelemme valitseman kertaluontoisesti tilille maksettavan kulutusluoton.

Jos tarvitset lainaa maksimissaan 4000 euroa ja haluat nimenomaan nostaa remonttilainaa tilillesi pienemissä erissä, voi hyvä valinta olla joustoluotto.

Joustoluottoa myönnetään keskimäärin 100 – 4000 euroa. Joustoluotossa lainansaaja nostaa lainaa tilille tarvittavan määrän oman luottorajansa puitteissa.

Lainan kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan. Kun lainansaaja maksaa nostettua lainaa takaisin, vapautuu lainaan uudelleen käyttöön ilman uuden lainasopimuksen allekirjoittamista.

Oli myönnetty laina sitten kulutusluotto tai joustoluotto saa hakija itse päättää miten remonttilainan käyttää.

Remonttilainalla voi ostaa keittiökalusteita, maalia, tapettia, kaakelia, laminaattia tai vaikka maksaa työmiesten palkkoja.

VertaaHintaa.fi
Logo