Yrityslainaa aina 8.000.000 € asti ilman vakuuksia

Kuten muutkin lainat, myös yrityslainat ovat siirtyneet haettavaksi netin välityksellä.

Tämä muutos on tuonut mukanaan myös sen, että nykyään myös yrityslainat voi kilpailuttaa maksutta yhdellä ainoalla hakemuksella.

Esimerkiksi kotimainen Omalaina.fi kilpailuttaa yrityslainat lähes 20 eri pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken ja toimittaa valmiit lainatarjoukset vertailtavaksi.

Omalaina - Yrityslaina

Tutustu myös näihin yrityslainapalveluihin:

 

Yrityslainavertailu takaa kilpailukykyisen yrityslainan

Vakuudettomien yrityslainojen kuluissa on tuhansien eurojen eroja (Lähde: Kauppalehti), joten on selvää ettei yrityslainaa pidä hakea ilman kunnollista vertailua.

Nykyään yrityslainojen vertailu ja niiden kilpailuttaminen on kuitenkin helppoa, sillä netissä toimii useita siihen erikoistuneita palveluita, kuten kotimainen VertaaYrityslainat.fi, joka kilpailuttaa yli kymmenen pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella.

Kilpailuttamalla yrityslainat voit siis saada merkittävää säästöä yrityslainan kuluihin ja korkoihin.

 

Yrityslainalla kasvua yrityksen toimintaan

Monella yrityksellä tulee tilanne vastaan, kun toimintaa olisi mahdollisuus kasvattaa nopeallakin aikataululla. Nykyisin kuitenkin lainan saaminen perinteisesti pankista voi olla todella työlästä ja hidasta. Pankkilainaan vaaditaan myös lähes poikkeuksetta vakuuksia, joita nuorella ja kasvavalla yrityksellä ei välttämättä ole.

Tässä tapauksessa vakuudeton yrityslaina voi olla oiva apukeino, jolla rahoittaa uudet investoinnit. Ilman reaalivakuuksia haettavassa lainassa käsittelynopeudet ovat erittäin lyhyitä. Hakemuksen voi tehdä ihan koska itselle parhaiten sopii. Kun lainaa haetaan netistä, saa hakija usein jo seuraavana päivänä tietää, saako hakemansa lainan vai ei. Perinteistä pankkilainaa hakiessa ei yleensä seuraavana päivänä pääse vielä edes neuvotteluihin, saati alustavaakaan tietoa siitä, saako lainaa vai ei.

 

Yrityslainan edut

Vakuudeton yrityslaina on lähes ainut vaihtoehto silloin, kun laina tarvitaan erittäin lyhyellä aikavälillä. Varsinkin jos yrityksen toiminnalle kriittiset koneet/laitteet hajoavat täysin yllättäen, täytyy ne saada mahdollisimman pian kuntoon. Muuten joka hetki kun toiminta ei ole käynnissä, yritys menettää mahdollisia tuloja.

Tästä syystä on tärkeää että yrityslainan saa mahdollisimman nopeasti silloin kun todellinen tarve yllättää.

Palvelumme kautta haettuun yrityslainaan saa lainatarjouksen yleensä jo seuraavana päivänä. Tarjouksen allekirjoittamisen jälkeen ei kulu kauaa, kun laina siirretään hakijan tilille.

Tärkeimmät yrityslainan tiedot ovat:

  • Lainasummat ovat väliltä 1000 – 8.000.000 euroa
  • Maksuaika max. 8 vuotta
  • Takaisinmaksu tasaerissä kuukausittain
  • Reaalivakuuksia ei vaadita
  • Lainatarjous jopa seuraavana päivänä
  • Selkeä hinnoittelu –  ei piilokuluja
  • Ilmainen lainahakemus
  • Hakemuksen tekeminen ei sido ottamaan lainaa
  • Tarvittaessa saat henkilökohtaista apua lainan hakemiseen

 

Miksi hakea yrityslaina netistä?

Nykypäivänä lainan hakeminen netistä on ihan yhtä turvallista kuin pankistakin haettaessa. 

Netistä hakiessa lainan kuitenkin saa huomattavasti yksinkertaisemmin ja nopeammin. Enää ei tarvitse täyttää monenlaisia paperilomakkeita, miettiä sopivia vakuuksia tai varailla aikoja useisiin lainaneuvotteluihin.

Kaikki lainan hakemisesta, sen tilille saamiseen asti onnistuu kätevästi vaikka kotisohvalta käsin. Netistä haettuun lainaan ei vaadita lainkaan vakuuksia, vaan hakija itse toimii omavelkaisena takaajana lainalle. Yritykseltä vaaditaan tietenkin riittävää maksukyky lainan saamiseksi.

Lainantarjoaja arvioi yrityksen maksukyvyn tämän antamien tietojen perusteella ja tekee sitten arvioin siitä, voiko lainaa myöntää ja kuinka paljon.

Saat parhaiten tiedot siitä, millaisella korolla saisit lainaa ja saamasi lainasumman, kun teet ilmaisen lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei sido hakijaa mihinkään sopimuksiin, vaan hakija voi rauhassa tutustua saamaansa lainatarjoukseen, jonka jälkeen hän päättää ottaako lainan vai ei. Mitään maksettavaa hakijalle ei kerry ellei hän allekirjoita saamaansa tarjousta.

Lue myös: Yrittäjät.fi – 7 neuvoa jos tarvitset lainaa yrityksellesi

 

Yrityslainan takaisinmaksu

Kun yrityslaina haetaan, saa siihen maksuaikaa jopa 24 kuukautta. Haetusta lainasta saa jatkossa kuukausittain laskun, jossa on kuukausittaisen erän suuruus ja eräpäivä.

Lainaa maksetaan joka kuukausi tasaerissä takaisin. Tämä on helppo ja yksinkertainen tapa, kun mitään yllätyksiä ei pääse syntymään kuukausierän ollessa aina saman suuruinen.

Hakijalla on tietenkin mahdollisuus maksaa laina nopeamminkin takaisin, eikä siitä aiheudu mitään lisäkustannuksia.

Ylimääräiset lyhennykset eivät siirrä tulevia kuukausieriä, vaan lyhentää lainaa aina sen loppupäästä.

Mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä enemmän säästää sen koroissa ja kuluissa, koska ne kertyvät vain siltä ajalta kun laina on hakijan käytössä.

Yrityslaina on mahdollista myös maksaa kokonaisuudessaan takaisin koska tahansa. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoittaa heille haluttu maksupäivä. Silloin asiakaspalvelija osaa laskea sen hetkisen avoimen saldon, jonka ilmoittaa sinulle. Tämän summan maksamalla saat koko yrityslainan kuitattua kerralla maksetuksi.

VertaaHintaa.fi
Logo