VertaaHintaa.fi

✔ Satoja verkkokauppoja      ✔ Yli 2 miljoonaa tuotetta

Samsung Galaxy S21 Fe 5g 128gb Kaksois-sim Grafiitti

623,72  varastossa
Dustinhome.fi
Hinta tarkistettu 10.4.2024 14:52

Tässä 5 katsotuinta mallia:


Galaxy S21 – Tehokas ja Tyylikäs Älypuhelin

Samsung Galaxy S21 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa käyttäjilleen upean kokemuksen niin suorituskyvyssä kuin muotoilussakin. Tämä laite on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuisia ominaisuuksia ja edistyksellistä tekniikkaa. Aivan kuten VertaaHintaa.fi auttaa kuluttajia löytämään halvimman hinnan tuotteille, Samsung Galaxy S21 auttaa sinua tyydyttämään kaikki teknologia- ja tyylikkyyttä koskevat tarpeesi.

 

Upea Suorituskyky

Samsung Galaxy S21 on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka takaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Voit suorittaa raskaita sovelluksia ja pelejä ilman minkäänlaista viivettä tai pätkimistä. Lisäksi S21:ssa on riittoisa akku, joka kestää koko päivän intensiivisen käytön ajan. Voit siis luottaa siihen, että puhelimesi ei hyydy kesken kiireisen päivän.

 

Näyttävä Muotoilu

Samsung Galaxy S21 kutsuu huomion itselleen kauniilla muotoilullaan. Sen tyylikäs lasi- ja metallirakenne tekee siitä todellisen silmänruoan. Puhelimen kirkas ja terävä näyttö mahdollistaa upean katselukokemuksen, olipa kyse sitten elokuvien katselusta tai pelien pelaamisesta. S21:n ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä miellyttävän pitää kädessä, ja sen kompakti koko mahdollistaa helpon liikkuvuuden.

 

Samsung Galaxy S21 hintavertailu VertaaHintaa.fi palvelussa on äärimmäisen hyödyllistä useista syistä:

1. Säästä rahaa: VertaaHintaa.fi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen hinnan Samsung Galaxy S21:lle. Palvelussamme voit vertailla eri verkkokauppojen tarjouksia ja nähdä, missä tuote on saatavilla edullisimpaan hintaan. Näin säästät rahaa ja saat enemmän vastinetta ostoksillesi.

2. Löydä parhaat tarjoukset: VertaaHintaa.fi kerää yhteen eri verkkokauppojen Samsung Galaxy S21 tarjoukset, joten sinun ei tarvitse itse käydä läpi jokaista kauppaa erikseen. Näet kaikki tarjoukset selkeästi yhdellä silmäyksellä ja voit vertailla niitä helposti. Näin varmistat, että teet päätöksesi parhaiden tarjousten perusteella.

3. Laaja valikoima: VertaaHintaa.fi tarjoaa sinulle laajan valikoiman eri kauppojen tarjouksia. Voit vertailla eri värejä, muistivaihtoehtoja ja muita ominaisuuksia, jotta löydät juuri sinulle sopivan Samsung Galaxy S21:n. Meidän avullamme voit varmistaa, että saat haluamasi ominaisuudet edulliseen hintaan.

4. Helppo käyttää: VertaaHintaa.fi on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Palvelumme on selkeä ja intuitiivinen, joten voit helposti löytää etsimäsi tiedot. Voit käyttää erilaisia suodattimia ja järjestystapoja, jotta saat juuri haluamasi

 

Ota Galaxy S21 -puhelimen hintavertailussa huomioon malli

Samsung Galaxy S21 -sarja tarjoaa useita eri malleja, ja niiden hinta voi vaihdella merkittävästi riippuen puhelimen ominaisuuksista ja teknisestä suorituskyvystä. Kun vertaa Galaxy S21 -puhelinten hintoja, on tärkeää ottaa huomioon eri mallien väliset erot ja valita juuri itsellesi sopivin vaihtoehto.

 1. Galaxy S21: Tämä on sarjan perusmalli, joka tarjoaa jo erinomaisen suorituskyvyn ja ominaisuudet monille käyttäjille. Siinä on tehokas prosessori, laadukas näyttö ja monipuoliset kamerat. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta peruskäyttöön, Galaxy S21 voi olla hyvä valinta.
 2. Galaxy S21+ (Plus): S21+ on kooltaan hieman suurempi kuin perusmalli ja siinä on hieman enemmän ominaisuuksia. Se tarjoaa suuremman näytön ja akun, mikä voi olla houkutteleva vaihtoehto, jos pidät suuremmista näytöistä tai kaipaat pidempää akunkesto. Myös muut lisäominaisuudet, kuten lisäkamerat ja tallennustilan määrä, voivat vaihdella verrattuna perusmalliin.
 3. Galaxy S21 Ultra: Tämä on Galaxy S21 -sarjan huippumalli, joka tarjoaa kaikista laajimman ja monipuolisimman valikoiman ominaisuuksia. S21 Ultra on varustettu huippuluokan näytöllä, tehokkailla kameroilla ja parhaalla suorituskyvyllä. Se on erityisen suositeltavaa käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen valokuvauksessa, videokuvauksessa ja pelaamisessa.

Hintavertailussa on tärkeää harkita, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja mitä tarpeita sinulla on puhelimelle. Jos etsit peruspuhelinta peruskäyttöön, Galaxy S21 voi olla hyvä valinta, ja voit säästää hieman verrattuna muihin malleihin. Jos kaipaat enemmän ominaisuuksia ja pidempää akunkesto, S21+ voi olla houkutteleva vaihtoehto. Jos haluat huippuluokan suorituskyvyn ja kaikki mahdolliset ominaisuudet, Galaxy S21 Ultra voi olla paras valinta, vaikka se saattaa olla myös kallein vaihtoehto.

Muista myös tutkia tarjouksia ja kampanjoita, sillä puhelinten hinnat voivat vaihdella eri myyjien välillä. Hintavertailu auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen ja varmistamaan, että saat rahoillesi parhaan vastineen. Halutessasi voit tutustua myös muihin Samsung puhelinmalleihin kuten Galaxy S22, Galaxy A54 sekä Galaxy S23

 

Ota nämä huomioon kun vertailet Galaxy S21 -puhelimien hintoja

Samsung Galaxy S21 -sarja tarjoaa useita houkuttelevia puhelinmalleja, ja niiden hintavertailussa on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja, jotta voit tehdä hyvin harkitun päätöksen. Seuraavassa on lueteltu tärkeimmät näkökohdat, joita kannattaa ottaa huomioon, kun vertailet Galaxy S21 -puhelinten hintoja.

 1. Malli ja ominaisuudet: Galaxy S21 -sarjassa on useita eri malleja, kuten Galaxy S21, S21+ ja S21 Ultra, joilla voi olla erilaisia ominaisuuksia ja suorituskykyä. Vertaillessasi hintoja, tarkastele kunkin mallin ominaisuuksia ja mieti, mitkä niistä ovat sinulle tärkeitä. Esimerkiksi, jos tarvitset huippuluokan kameran tai suuremman näytön, Galaxy S21 Ultra voi olla parempi vaihtoehto, vaikka se saattaa olla myös kalliimpi.
 2. Tallennustila: Galaxy S21 -puhelimet ovat saatavilla eri tallennustilavaihtoehdoilla. Tarkista, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset, ja valitse sen mukaan sopiva malli. Muista, että tallennustilan lisääminen jälkikäteen voi olla kallista, joten on hyvä harkita hieman suurempaa tallennustilaa, jos tarvitset enemmän tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.
 3. Näyttö: Puhelimen näyttö on tärkeä tekijä käyttökokemuksessa. Galaxy S21 -sarjassa on erilaisia näyttöjä, kuten Dynamic AMOLED 2X -näytöt, jotka tarjoavat upean kuvanlaadun ja korkean virkistystaajuuden. Jos arvostat erinomaista näyttöä ja käytät puhelinta paljon mediasisältöjen katseluun tai pelaamiseen, kannattaa harkita mallia, jossa on laadukas näyttö.
 4. Akunkesto: Akunkesto on tärkeä tekijä erityisesti, jos käytät puhelinta paljon päivän aikana. Galaxy S21 -puhelimissa on eri kokoisia akkuja, ja akunkesto voi vaihdella mallien välillä. Vertaile akunkestoa eri malleissa ja valitse puhelin, jonka akunkesto vastaa tarpeitasi.
 5. Muotoilu ja koko: Galaxy S21 -sarjassa on erilaisia muotoiluja ja kokoja. Jotkut käyttäjät saattavat arvostaa pienempää ja kevyempää puhelinta, kun taas toiset haluavat suuremman näytön ja tukevamman muotoilun. Valitse puhelin, joka sopii hyvin käteesi ja vastaa ulkonäöllisiä mieltymyksiäsi.
 6. Tarjoukset ja kampanjat: Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaa tarkistaa eri myyjien tarjoukset ja kampanjat. Puhelinten hinnat voivat vaihdella eri myyjien välillä, ja erilaiset kampanjat voivat tarjota lisäetuja, kuten ilmaisia lisätarvikkeita tai alennuksia.

Kun vertailet hintoja, on tärkeää harkita huolellisesti omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Valitse puhelin, joka tarjoaa sinulle parhaan hinta-laatu-suhteen ja vastaa parhaiten käyttötarkoitustasi. Hinta ei aina ole ainoa ratkaiseva tekijä, vaan kannattaa panostaa laatuun ja sopiviin ominaisuuksiin, jotka tuovat parhaimman käyttökokemuksen pitkällä aikavälillä.

 

Galaxy S21 Hinta / Laatu suhde – Missä kannattaa säästää ja missä ei?

Samsung Galaxy S21 -sarja tarjoaa monipuolisia puhelimia eri hintaluokissa, ja hinta-laatu-suhde on tärkeä tekijä valitessa sopivaa puhelinta omiin tarpeisiin. Seuraavassa tarkastellaan, missä kohdissa Galaxy S21 -puhelinten hintavertailussa kannattaa harkita säästämistä ja missä taas laatuun panostaminen on järkevää.

Missä kannattaa säästää:

 1. Tallennustila: Galaxy S21 -puhelimet ovat saatavilla eri tallennustilavaihtoehdoilla, ja tallennustilan lisääminen voi nostaa puhelimen hintaa merkittävästi. Jos käytät puhelinta enimmäkseen peruskäyttöön, kuten puheluiden soittamiseen, viestien lähettämiseen ja nettiselaamiseen, harkitse hieman pienempää tallennustilaa ja käytä pilvipalveluja tai ulkoista muistia tallennustilan laajentamiseen.
 2. Lisäominaisuudet: Joissain Galaxy S21 -malleissa voi olla houkuttelevia lisäominaisuuksia, kuten 5G-tuki tai hieman tehokkaampi kamera. Jos et koe tarvetta näille ominaisuuksille tai et käytä niitä aktiivisesti, voit harkita edullisempaa puhelinvaihtoehtoa ilman ylimääräisiä lisäominaisuuksia.
 3. Aiemman mallin valitseminen: Samsung päivittää puhelinmallistonsa säännöllisesti, ja vanhemmat Galaxy S21 -mallit saattavat olla edullisempia verrattuna uusimpiin malleihin. Jos et tarvitse aivan viimeisimpiä ominaisuuksia, harkitse aiemman sukupolven puhelinta, joka voi tarjota hyvän hinta-laatu-suhteen.

Missä ei kannata säästää:

 1. Suorituskyky: Galaxy S21 -sarja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, mutta halvemmissa malleissa voi olla hieman heikompi prosessori tai vähemmän RAM-muistia. Jos käytät puhelinta vaativiin tehtäviin, kuten pelaamiseen tai kuvankäsittelyyn, kannattaa panostaa suorituskykyiseen puhelimeen, joka takaa sulavan käyttökokemuksen.
 2. Kameran laatu: Kamera on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista monille puhelimen käyttäjille. Galaxy S21 -puhelimissa on erilaiset kamerat, ja korkeamman hintaluokan malleissa on yleensä monipuolisemmat ja laadukkaammat kamerat. Jos valokuvaus on sinulle tärkeää, harkitse laadukkaamman kameran sisältävää mallia.
 3. Näyttölaatu: Galaxy S21 -sarjan puhelimissa on upea näyttölaatu, mutta halvemmissa malleissa voi olla hieman yksinkertaisempi näyttö. Jos arvostat korkealaatuista näyttöä ja käytät puhelinta paljon mediasisältöjen katseluun, panosta laadukkaampaan näyttöön, joka tarjoaa paremman kuvanlaadun.

Yhteenvetona, Galaxy S21 -puhelinten hinta-laatu-suhdetta kannattaa harkita huolellisesti omien tarpeiden ja budjetin pohjalta. Panosta suorituskykyyn, kameran laatuun ja näyttöön, jos ne ovat sinulle tärkeitä tekijöitä. Säästä tarpeettomista lisäominaisuuksista ja tallennustilasta, jotka eivät ole välttämättömiä käyttötarpeisiisi. Kun teet harkitun päätöksen, löydät todennäköisesti sopivan Galaxy S21 -puhelimen, joka tarjoaa hyvän hinta-laatu-suhteen ja vastaa juuri sinun tarpeitasi.

 

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset Galaxy S21 puhelimesta ja sen hintavertailusta:

Mitä eroa on Galaxy S21 -sarjan eri malleilla?

Vastaus: Galaxy S21 -sarjassa on useita eri malleja, kuten Galaxy S21, S21+ ja S21 Ultra. Eri malleilla voi olla erilaisia ominaisuuksia ja suorituskykyä. S21+ on kooltaan suurempi ja siinä on hieman enemmän ominaisuuksia kuin perusmallissa S21. S21 Ultra on huippumalli, jossa on parhaat kamerat ja suorituskyky. Valitse puhelin, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja budjettiasi.

Mistä voin vertailla Galaxy S21 -puhelinten hintoja?

Vastaus: Galaxy S21 -puhelinten hintoja voi vertailla monilla eri tavoilla. Voit tutkia eri myyjien verkkosivustoja, käyttää apunasi VertaaHintaa.fi vertailusivustoa tai tutustua elektroniikkaliikkeiden tarjontaan. Myös mobiilioperaattorit voivat tarjota puhelimia eri hinnoilla liittymäsopimusten yhteydessä. Vertailun avulla löydät parhaat tarjoukset ja edullisimmat hinnat.

Kuinka paljon tallennustilaa tarvitsen Galaxy S21 -puhelimeen?

Vastaus: Tallennustilan tarve riippuu siitä, kuinka paljon sisältöä aiot tallentaa puhelimeen. Jos käytät paljon valokuvia ja videoita tai lataat suuren määrän sovelluksia, kannattaa harkita suurempaa tallennustilaa, kuten 128 Gt tai 256 Gt. Jos taas käytät puhelinta pääasiassa peruskäyttöön, kuten puheluiden soittamiseen ja viestien lähettämiseen, 64 Gt tallennustila voi riittää.

Miksi Galaxy S21 -puhelinten hinnat vaihtelevat eri myyjillä?

Vastaus: Puhelinten hinnat voivat vaihdella eri myyjillä johtuen erilaisista tarjouksista, alennuksista ja kampanjoista. Lisäksi jotkut myyjät voivat tarjota puhelimia eri hinnoilla riippuen siitä, millaisia lisäpalveluita he tarjoavat, kuten ilmaisia lisätarvikkeita tai asennuspalveluita. Siksi on tärkeää tutkia eri myyjien tarjoukset ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kannattaako Galaxy S21 -puhelinta ostaa vanhemman mallin sijaan säästääkseen rahaa?

Vastaus: Jos budjettisi on rajallinen, vanhempi Galaxy S21 -malli voi olla hyvä vaihtoehto säästää rahaa. Vanhemmat mallit saattavat tarjota edelleen erinomaisen suorituskyvyn ja ominaisuuksia, mutta niiden hinta voi olla alhaisempi verrattuna uusimpiin malleihin. Harkitse omia tarpeitasi ja punnitse, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ennen päätöksen tekemistä.

Voinko tehdä hintavertailua myös puhelimen liittymäsopimuksen yhteydessä?

Vastaus: Kyllä, voit tehdä hintavertailua myös puhelimen liittymäsopimuksen yhteydessä. Monet mobiilioperaattorit tarjoavat Galaxy S21 -puhelimia eri hintoihin liittymäsopimusten yhteydessä. Vertaile eri operaattoreiden tarjouksia ja tarkista, mitä etuja ja palveluita liittymäsopimukseen sisältyy ennen päätöksen tekemistä.

VertaaHintaa.fi
Logo