Remonttilaina netistä

Remonttilaina netistä helposti ja nopeasti

Kodin pieni pintaremontti tai suurempi asunnon remontoiminen vaatii usean tuhannen euron säästöt. Jos kyseessä on vielä keittiön tai kylpyhuoneen remontti, tarvitaan rahaa vielä enemmän. Harvalla on säästössä niin paljon, että koko remontti toteutuisi säästössä olevalla rahoituksella. Remonttilaina on hyvä ottaa, jos ei halua elää kauan remontin keskellä, vaan haluaa kaiken sujuvan mahdollisimman mutkattomasti. Toki remontissa saa aina varautua pieniin tai suurempiin yllätyksiin, mutta kun rahoitus on kunnossa, ei ainakaan se vaivaa mieltä.

Laina on helpointa ja nopeinta hakea suoraan maksuttomalla nettihakemuksella. Parhaiten pääset vertailemaan remonttilainojen hintoja, kun pyydät lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta. Kilpailuta remonttilaina Suomenlainapalvelut.fi palvelussa jopa 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Saadakseen remonttilainat vertailuun tulee hakijan täyttää vain yksi lainahakemus ja se välitetään hakijan puolesta kaikille 30:lle lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Tämä helpommaksi ei enää remonttilainan kilpailuttaminen voi mennä.

Jokainen tietää kuinka paljon remontin suunnittelussa ja toteuttamisessa on mietittävää. Onneksi lainan kilpailuttaminen ei vie aikaa eikä voimavaroja.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainatarjoaja tietää, että hakijan lainasta kilpailee myös moni muu pankki ja rahoitusyhtiö. Lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä tarjoaa hyvin kilpailukykyiset lainatarjoukset hakijan vertailtavaksi ja päätettäväksi. Lainahakemuksen täyttäminen tai henkilökohtaisesti tarjotut lainatarjoukset eivät sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen, vaan hakija saa rauhassa vertailla remonttilainatarjouksia. Hakijalla on täysi oikeus hylätä kaikki tarjoukset tai vastaavasti valita lainatarjouksista itselleen sopivin ja edullisin laina.

 

Usein kysytyt kysymykset remonttilainasta:

Kuinka paljon netin kautta voi hakea remonttilainaa?

Verkossa on useita remonttilainaa tarjoavia luotonmyöntäjiä. Yleisesti voidaan sanoa, että remonttilainaa voi hakea netistä 60.000 euroon saakka ilman vakuuksia.

 

Kuinka pitkän maksuajan voi saada remonttilainalle?

Remonttilainaan on mahdollista saada maksuaikaa 1 – 20 vuotta. Laina-aika toki riippuu haetusta lainasummasta. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa osamaksulla. Lainaa voi tarvittaessa maksaa takaisin sovittua nopeammin ilman lisäkuluja.

 

Miten löydän edullisen remonttilainan?

Varmin ja nopein tapa löytää edullinen remonttilaina on kilpailuttaa laina usean lainantarjoajan välillä. Tässä hakijan apuna toimii puolueeton VertaaLainaa.fi lainan kilpailutuspalvelu. He kilpailuttavat hakijan lainahakemuksen hetkessä jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Lainan kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä.

 

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Remonttilainaa voi netistä hakea kuka tahansa Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea remonttilainaa netistä.

VertaaHintaa.fi
Logo